#XPRESIONPIXEL ΜΑSTER CLASS:

Εισαγωγή και κατανόηση της τεχνικής χρώµατος #xpresionpixel.

Bήμα προς βήμα η τεχνική δημιουργίας Pixel σε ζωντανά μοντέλα!

To Master Class θα περιλαμβάνει αναλυτικά: ▪ Χωρίσµατα ▪ Πιθανή κατεύθυνση της τεχνικής ▪ Οι περιοχές που µπορούµε να δηµιουργήσουµε την τεχνική #xpresionpixels ▪ ∆ηµιουργώντας µε τα χρώµατα, διευρύνουµε την τεχνική, η οποία αποκτά άλλη διάσταση ▪ Πώς µπορούµε να δώσουµε µία αιχµηρή εµφάνιση, µε εµπορικό τρόπο

Από την αρχή, αυτή η δημιουργική ομάδα, που σχηματίστηκε από 3 νέους επιχειρηματίες από τη Μαδρίτη – Marco Antonio Restrepo, Jorge Cancer και Jose Luis Almendral, εργάζεται για την ανάπτυξη νέων τεχνικών κοπής, χρωματισμού και dressing, μέσω ενός συνδυασμού διαφορετικών καλλιτεχνικών κλάδων, υλικών και εννοιών. Μετά από μήνες έρευνας, οι X-presion ανέπτυξαν το #xpresionpixel, μια επαναστατική τεχνική χρώματος. Μια καινοτόμος διαδικασία χρωματισμού που επιτυγχάνει μία νέα χρωματική διάσταση και χρωματική pixelated επίδραση στα μαλλιά, παίζοντας με κίνηση και μεταμορφώνοντας αυτές τις υφές στην εμφάνιση του εικονοστοιχείου – κάτι που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ πριν!

Το #xpresionpixel είναι ήδη μια επανάσταση στο Instagram, Facebook, TV Fashion Magazines. Το 2010, οι X-presion έγιναν οι νεότεροι κομμωτές που έλαβαν το AIPP Grand Trophy, το μέγιστο βραβείο στη βιομηχανία κομμωτικής. Αυτοί επίσης κράτησαν ένα ρεκόρ με 7 νίκες στην AIPP Hall of Fame. Τα φωτογραφικά έργα της ομάδας αναγνωρίστηκαν επιπλέον με το βραβείο Φωτογραφίας της Νέας Υόρκης και το Ισπανικό Εθνικό Βραβείο Φωτογραφίας!

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ επικοινωνίας 2105314639