37,08 €

Σαμπουάν για την ημέρα της υπηρεσίας της βαφής. To επαγγελματικό μετά την βαφή σαμπουάν με όξινη τεχνολογία που ενδυναμώνει τα μαλλιά, κλίνει τα «λέπια» της τρίχας προκειμένου να ενισχυθεί το χρώμα και να κρατήσει λαμπερό και έντονο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 
ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Το Restore είναι το

ιδανικό προϊόν για λούσιμο την ημέρα που κάνετε την βαφή στα μαλλιά . Μετά τον χρόνο παραμονής της βαφής, ρίξτε λίγο νερό στα μαλλιά και πραγματοποιήστε ελαφρύ μασάζ στο δέρμα . Στη συνέχεια ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε μία ποσότητα απο το Restore και απλώστε το στα μαλλιά ομοιόμορφα κάνοντας απαλό μασάζ. Ξεβγάλτε και εφαρμόστε ξανά ,αφήνοντας το προϊόν να ενεργήσει για 3 λεπτά. Ξεβγάλτε το προϊόν με νερό.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ του  ουδέτερου pH 5.5:

Το Restore είναι η θεραπεία, η οποία απομακρύνει τυχόν υπολείμματα χρωστικής ουσίας από το τριχωτό της κεφαλής και την επιδερμίδα, χωρίς να βλάπτει τη δομή της τρίχας.

Εξισορροπεί και αποκαθιστά το τριχωτό της κεφαλής και το φυσικό επίπεδο pH των μαλλιών, ευνοεί την αποκατάσταση των υδρολιπιδικών επιστρώσεων και  διατηρεί  τα μαλλιά υγιή και λαμπερά.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ το χρώμα από την UVA και UVB διατηρώντας τα αμινοξέα που δίνουν σώμα, δύναμη και ελαστικότητα στα μαλλιά.

Αντανακλά το χρώμα και ενισχύει την λάμψη και την υγεία των μαλλιών.

 Το χρώμα εμφανώς παραμένει λαμπερό και διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Όνομα προϊόντος
RESTORE COLOR 1000 ml
Τιμή
37,08 €
Κωδικός Προιόντος
0471
Brand
PROFESSIONAL BY FAMA
Κατάσταση
Εκτός αποθέματος
Αξιολόγηση
0 Αξιολογήσεις
Σύνοψη
RESTORE COLOR 1000 ml
Βάρος
1000 ml