0

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Η εταιρία THE ART OF COLOUR ιδρύθηκε το 1994 από τον Αθανάσιο Ράπτη ο οποίος επηρεασμένος από την καριέρα του πατέρα του στο χώρο της κομμωτικής τέχνης ένιωσε την ανάγκη να δημιουργήσει μια εταιρία καλλυντικών προϊόντων με διαφορετική επαγγελματική κουλτούρα.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο Αιγάλεω σε ένα τριώροφο κτίριο επί της οδού Αγ. Γεωργίου 27 & Ηρακλείτου. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, τελειόφοιτοι ανωτάτων σχολών, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία συντονίζοντας τη δράση του.

Το δίκτυο πωλήσεων της THE ART OF COLOUR είναι ικανό να εξυπηρετήσει όλους τους επαγγελματίες-ενδιαφερόμενους σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος. Χρησιμοποιώντας την πλέον σύγχρονη μηχανογραφική υποστήριξη και ασύρματη επικοινωνία, το προσωπικό της έχει στη διάθεσή του όλα τα κατάλληλα εφόδια που του επιτρέπουν να δίνει άμεση λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη δημιουργηθεί με ταχύτητα και πλήρη αποτελεσματικότητα.

Στόχος της The art of colour δεν είναι απλά να πουλήσει, αλλά να αφουγκραστεί τις ανάγκες των πελατών της προσφέροντάς τους εκτός από προϊόντα ομορφιάς υψηλών προδιαγραφών, μια σειρά από υπηρεσίες εξαίρετης ποιότητας. Επομένως, η εξέλιξη ενός κομμωτή σε ένα σύγχρονο επαγγελματία είναι φροντίδα της εταιρίας μας.

Στην THE ART OF COLOUR όταν αναφερόμαστε στο «ήθος» μας , αναφερόμαστε στο ξεχωριστό πνεύμα και την συμπεριφορά η οποία προσδιορίζει τη συλλεκτική κουλτούρα της εταιρίας μας, των πελατών μας και των συνεργατών μας. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι και ισχυρά προστατευτικοί με το ήθος της εταιρίας μας, το οποίο μάς γαλβανίζει κάθε μέρα με τις ακόλουθες αρχές:

  • Να διαθέτουμε μόνο υψηλής ποιότητας, πιο υγιεινά και πιο φυσικά καλλυντικά μαλλιών .
  • Να αναγνωρίζουμε συνεχώς ότι ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσουμε την επιχείρησή μας είναι βοηθώντας τους πελάτες μας να μεγαλώσουν τη δική τους
  • Να γνωστοποιούμε ολοκληρωτικά τα συστατικά των προϊόντων μας και να λειτουργούμε με διαφάνεια, ειλικρίνεια και τιμιότητα
  • Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της THE ART OF COLOUR , έχουμε τη βεβαιότητα ότι το μέλλον ανήκει πραγματικά σε αυτούς που το προετοιμάζουν και με αυτό το σκοπό, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εκπαιδευτικά και μετεκπαιδευτικά προγράμματα κομμωτικής τέχνης και κομμωτικής επιχειρηματικότητας. Προσανατολιζόμαστε έτσι στις ανάγκες της ελληνικής επιχείρησης κομμωτηρίου, αλλά και στις υψηλές απαιτήσεις του Έλληνα κομμωτή.

Στο χώρο των καλλυντικών κομμωτηρίου είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για τις υπηρεσίες που έχουμε προσφέρει στην πολύχρονη λειτουργία μας. Αισθανόμαστε την τεράστια ευθύνη του επαγγελματία κομμωτή και θέλουμε να του προσφέρουμε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης παρέχοντάς του ασφαλή προϊόντα, ελεγμένα και πιστοποιημένα τόσο από τον ΕΟΦ Ελλάδος όσο και από τους αντίστοιχους ξένους φορείς.

Δεν προσφέρουμε μόνο ασφαλή και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα αλλά παρέχουμε πλήρη ενημέρωση σχετικά με τη χρήση τους. Προσφέρουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια τόσο στο χώρο του άρτια εξοπλισμένου τεχνικού μας κέντρου των 300 τμ, όσο και με επισκέψεις μας στις πιο καταξιωμένες ακαδημίες του εξωτερικού.

Η αποστολή μας είναι να προμηθεύουμε τους επαγγελματίες κομμωτές με υψηλής δράσης προϊόντα μαλλιών που μεγιστοποιούν τη χρήση απαλών, θρεπτικών και φυσικών συστατικών ενώ μειώνουν την ανάγκη για χρήση σκληρών ή καταστροφικών χημικών πρόσθετων. Με αυτά τα πιο υγιή προϊόντα και καλύτερη ενημέρωση, ελπίζουμε να φέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα, ισχυρή ικανότητα και πιο ασφαλές κομμωτηριακό περιβάλλον. Για να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας σθεναρά αγκαλιάζουμε το ήθος της εταιρίας μας.

Η Εταιρεία Σήμερα

Η THE ART OF COLOUR κλείνει φέτος 24 χρόνια δημιουργίας – ανάπτυξης και καινοτομίας παρέχοντας ασφαλή καλλυντικά προϊόντα ελεγμένα και πιστοποιημένα τόσο από τον ΕΟΦ Ελλάδος όσο και από τους αντίστοιχους ξένους φορείς. Η THE ART OF COLOUR εισάγει αποκλειστικά τα ιταλικά προϊόντα για την φροντίδα των μαλλιών Professional by Fama με τεχνολογία Zero Impact, χρησιμοποιώντας κρύες πηγές ενέργειας για την προστασία του περιβάλλοντος, χωρίς parabens, την απόλυτη σειρά ανδρικής περιποίησης , The Bluebeards Revenge από την Αγγλία και τη σειρά λείανσης και Botox μαλλιών από την Αγγλία.

Από το 1994 έως και σήμερα, η THE ART OF COLOUR έχει προοσφέρει στους πελάτες της πολλά εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σεμινάρια ακαδημιών παγκόσμια αναγνωρισμένες. (Vidal Sassoon, Toni & Guy, L’ Longueras, Sebado, Salon International, Andrew Jose, Hob Academy)

Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της THE ART OF COLOUR προσφέρουμε ουσιαστικές γνώσεις, γιατί, πριν απ’ όλα, αυτή είναι η δική μας ανάγκη. Να μοιραστούμε μαζί σας την πολύτιμη εμπειρία μας.

  • Σ’ έναν εξαιρετικό χώρο εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, παρέχουμε ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά πακέτα, βασισμένα στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση και στην εξατομίκευση των εκπαιδευτικών αναγκών. Άλλωστε σ’ έναν κλάδο που γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός, μόνο η ανάπτυξη των δεξιοτήτων και η καλλιέργεια των προσόντων, μπορούν να γίνουν το κλειδί για την επαγγελματική σας επιτυχία!
  • Έχοντας στο επίκεντρο το πάθος που μας ενώνει, και με στόχο να μοιραστούμε τη γνώση που έχουμε συγκεντρώσει από την ανάπτυξη της επιχείρησης μας, δίνουμε έκφραση στο δικό σας μέλλον.

Η εταιρία The art of colour ιδρύθηκε το 1994 και έχει πολύχρονη δράση και εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής τέχνης.

Δημιουργία της palinoia education με σκοπό την ολοκληρωμένη μετεκπαίδευση στο γυναικείο τομέα.

palinoia

Έναρξη μίας νέας συνεργασίας στην αντρική εκπαίδευση με τους Karousos Barber Team.

Karousos

Η The art of colour είναι απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην έκθεση κομμωτικής Hairprof.

Hairprof

Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον Stacey Broughton – Formal Senior Art Director of Vidal Sassoon – στο εκπαιδευτικό κέντρο της The art of colour

Η εταιρεία The art of colour πιστοποιείται με το ISO Standard 9001.

20 χρόνια δημιουργίας – ανάπτυξης – καινοτομίας της The art of colour

20 χρόνια δημιουργίας

Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον Tim Hartley – Legendary Formal International Director of Vidal Sassoon – στο εκπαιδευτικό κέντρο της The art of colour

σεμινάριο

Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον Christiano Lanza – Formal Color Director of Vidal Sassoon – στο εκπαιδευτικό κέντρο της The art of colour

Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο

Δημιουργία Fashion Collection και Fashion Book από την καλλιτεχνική ομάδα της The art of colourκαθώς και δημιουργία Fashion Collection & Fashion Book από μια ομάδα πελατών της The art of colour

Δημιουργία Fashion Collection

Fashion Collection στο Castel Brando στη Bενετία σε ένα ονειρεμένο κάστρο.

Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο Toni & Guy στο εκπαιδευτικό κέντρο της The art of colour.

>Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο

Fashion Show in Athens by Toni & Guy, Intercoiffure, Professional by Fame Artistic Team, The art of colour Artistic Team. Το show παρακολούθησαν 1350 άτομα από όλη την Ελλάδα.

Fashion Show in Athens

Μεταφορά της έδρας της The art of colour σε κτήριο 950 m2 και δημιουργία εκπαιδευτικού κέντρου.

Μεταφορά της έδρας

Συνεργασία με Professional by Fama και δημιουργία καλλιτεχνικής ομάδας και μόνιμου τεχνικού προσωπικού.

Συνεργασία με Professional by Fama

L’Longueras Ramon Path Fashion Collection που πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο.

Fashion Collection

Μεταφορά + Δημιουργία τεχνικού κέντρου σε συνεργασία με την Professional Cosmetics Ισπανίας

Δημιουργία της The art of colour .

Δημιουργία της .

8