0

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Comb No 3 "Never Let Go" Carbon Fibre Babylight, Highlight & Teasylight (Black 10.25")

24,68 €

Availability: Out of stock

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Comb No 3 "Never Let Go" Carbon Fibre Babylight, Highlight & Teasylight (Black 10.25") Pink Pewter Ιδανική για: Δημιουργία δύο ίσων τμημάτων babylight, highlight και teasylight.

Comb No 3 "Never Let Go" Carbon Fibre Babylight, Highlight & Teasylight (Black 10.25")Pink PewterΙδανική για: Δημιουργία δύο ίσων τμημάτων babylight, highlight και teasylight. Πατενταρισμένο σχέδιο. Η "Never Let Go" Styling and Highlighting Long Tail Metal Pick Comb αλλάζει το παιχνίδι με αυτόν τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καινοτόμο σχεδιασμό, που δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει περισσότερη σταθερότητα ενώ εργάζεστε. Με φόρμουλα ανθεκτική τόσο στη θερμότητα όσο και στα χημικά, αυτή η χτένα είναι τέλεια από την αρχή μέχρι το τέλος. Δημιουργήστε τα τέλεια τμήματα babylight, highlight και teasylight. Αυτή η χτένα χωρίζει εύκολα τα τμήματα σας σε δύο ίσα υποτμήματα για να επιτύχετε ένα αποτέλεσμα χωρίς ραφή και διαστάσεις. Αφήστε αυτό να είναι το εργαλείο σας ενώ κάνετε μεταμορφώσεις στο χρώμα, το balayage και τον τόνο, σε περίπλοκα updos που ενσωματώνουν πλέξη, πειράγματα και χτένισμα στην πλάτη. Προδιαγραφές σχεδίασης : 10,25" L, 2,25" W Μεταλλική επιλογή (4,3" L) Δεν δημιουργεί ηλεκτρισμό Σφιχτά δόντια που ανασηκώνουν εύκολα την τρίχα και προσθέτουν όγκο Σχεδιασμός δοντιών για εύκολο διαχωρισμό τμημάτων . Σχεδίαση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από ανθρακονήματα ανθεκτικά στη θερμότητα και τα χημικά

Περιγραφή Comb No 3 "Never Let Go" Carbon Fibre Babylight, Highlight & Teasylight (Black 10.25") Ιδανική για: Δημιουργία δύο ίσων τμημάτων babylight, highlight και teasylight. Πατενταρισμένο σχέδιο. Η "Never Let Go" Styling and Highlighting Long Tail Metal Pick Comb αλλάζει το παιχνίδι με αυτόν τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καινοτόμο σχεδιασμό, που δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει περισσότερη σταθερότητα ενώ εργάζεστε. Με φόρμουλα ανθεκτική τόσο στη θερμότητα όσο και στα χημικά, αυτή η χτένα είναι τέλεια από την αρχή μέχρι το τέλος. Δημιουργήστε τα τέλεια τμήματα babylight, highlight και teasylight. Αυτή η χτένα χωρίζει εύκολα τα τμήματα σας σε δύο ίσα υποτμήματα για να επιτύχετε ένα αποτέλεσμα χωρίς ραφή και διαστάσεις. Αφήστε αυτό να είναι το εργαλείο σας ενώ κάνετε μεταμορφώσεις στο χρώμα, το balayage και τον τόνο, σε περίπλοκα updos που ενσωματώνουν πλέξη, πειράγματα και χτένισμα στην πλάτη. Προδιαγραφές σχεδίασης : 10,25" L, 2,25" W Μεταλλική επιλογή (4,3" L) Δεν δημιουργεί ηλεκτρισμό Σφιχτά δόντια που ανασηκώνουν εύκολα την τρίχα και προσθέτουν όγκο Σχεδιασμός δοντιών για εύκολο διαχωρισμό τμημάτων . Σχεδίαση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από ανθρακονήματα ανθεκτικά στη θερμότητα και τα χημικά
Κατασκευαστής Όχι
Τύπος Όχι
Χρώμα Όχι
Μέγεθος Όχι
Τύπος Μαλλιών Όχι

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Αξιολογείτε το: Comb No 3 "Never Let Go" Carbon Fibre Babylight, Highlight & Teasylight (Black 10.25")

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια 6 αστέρια 7 αστέρια 8 αστέρια 9 αστέρια 10 αστέρια
Χρηστικότητα
Τιμή
Τεχνική
Χρώμα

Η καταβολή του αντιτίμου των παραγγελθέντων προϊόντων γίνεται α) με χρέωση οποιασδήποτε από τις κάρτες (τύπου Visa, Mastercard ή Euroline) κατόπιν σχετικής εντολής του Κατόχου,β) με κατάθεση του αντιτίμου της αγοράς σε τραπεζικό λογαριασμό της The art of colour, γ) είτε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προιόντων.

Πιστωτική κάρτα

Εφόσον γίνει επιλογή της εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας τα ελάχιστα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας (είδος αυτής, αριθμός της, ημερομηνία λήξης ισχύος της και τα 3 τελευταία ψηφία στο πίσω μέρος της κάρτας CVV ή CVC), θα διαβιβαστούν σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επιλογής της The art of colour (Συνεργαζόμενη Τράπεζα) προκειμένου να ελεγχθεί η εγκυρότητά τους και να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η συναλλαγή σας. Η The art of colour απαγορεύεται να αποθηκεύει, είτε ηλεκτρονικά είτε εγγράφως, στοιχεία που σχετίζονται με τον αριθμό εξακρίβωσης της αυθεντικότητας της Κάρτας του Κατόχου (CVV/VISA ή CVC/MC).

Κατάθεση σε τράπεζα

Η κατάθεση/έμβασμα γίνεται σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της The art of colour με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της:

  • Eurobank IBAN: GR2802600170000610200284823
  • Alpha IBAN: GR0601401510151002320002974
  • Ethniki IBAN: GR0201101050000010544088536
  • Peiraus Bank IBAN: GR6501720920005092030872151

Αντικαταβολή

Η πληρωμή με αντικαταβολή θα γίνεται με μετρητά κατά τον χρόνο παράδοσης των προιόντων. Σημειώνεται ότι δεν είναι δυνατή η αντικαταβολή για αγορά άνω των 500 ΕΥΡΩ.

Σύγκριση Προϊόντων

Δεν έχετε προϊόντα για σύγκριση

8