0

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Στο χώρο των καλλυντικών κομμωτηρίου είμαστε περήφανοι για τις υπηρεσίες που έχουμε προσφέρει στην πολύχρονη λειτουργία μας. Αισθανόμαστε την απόλυτη ευθύνη για το επάγγελμα του κομμωτή και θέλουμε να του προσφέρουμε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης παρέχοντας του ασφαλή προϊόντα, ελεγμένα και πιστοποιημένα τόσο από τον ΕΟΦ Ελλάδος όσο και από τους αντίστοιχους ξένους φορείς.

Δεν σας προσφέρουμε μόνο ασφαλή και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα αλλά σας βοηθάμε επίσης στη χρήση τους. Προσφέρουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια τόσο στο άρτια εξοπλισμένο τεχνικό μας κέντρο των 300 τμ όσο και με επισκέψεις μας στις πιο καταξιωμένες ακαδημίες του εξωτερικού.

Η αποστολή μας είναι να προμηθεύουμε τους επαγγελματίες κομμωτές με υψηλής δράσης προϊόντα μαλλιών που μεγιστοποιούν τη χρήση απαλών, θρεπτικών και φυσικών συστατικών ενώ μειώνουν την ανάγκη για χρήση σκληρών ή καταστροφικών χημικών πρόσθετων. Με αυτά τα πιο υγιή προϊόντα και καλύτερη ενημέρωση, ελπίζουμε να φέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα, ισχυρή ικανότητα και πιο ασφαλές κομμωτηριακό περιβάλλον. Για να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας σθεναρά αγκαλιάζουμε το ήθος της εταιρίας μας.

8