• Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης υπό τους όρους και προϋποθέσεις που προβλέπουν οι διατάξεις του Ν. 2251/1994 περί προστασίας του καταναλωτή, όπως αυτές έχουν τροποποιηθεί, ήτοι εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή, επιστρέφοντας το αγαθό μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
  • Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
  • Σε περίπτωση Υπαναχώρησης – Αλλαγής Γνώμης οφείλετε να επιστρέψετε το προϊόν στα γραφεία της THE ARTOFCOLOUR στην διεύθυνση της έδρας της εταιρείας που αναφέρεται ανωτέρω εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε την υπαναχώρηση, με δικές σας δαπάνες.
  • Αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου με τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας μαζί με τα έξοδα αποστολής που είχατε καταβάλει για την παραλαβή τους (ισχύει μόνον για την αποστολή με courier) θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που μας δηλώσατε την υπαναχώρησή σας. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στην THE ARTOFCOLOUR .
  • Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας η επιστροφή των καταβληθέντων θα πραγματοποιείται με εντολή της THE ARTOFCOLOUR προς την Συνεργαζόμενη Τράπεζα για απόδοση/επιστροφή των καταβληθέντων στην Κάρτα με την οποία είχε ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Κατεβάστε την Φόρμα Υπαναχώρησης