0

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

BBR Cut-Throat Razor
Περιγραφή

Ξυριστείτε με τον τρόπο της Bluebeards Revenge, χρησιμοποιώντας αυτή την αναντικατάστατη λεπίδα!

Είναι συγγενής με το παλιό ίσιο ξυράφι, με την διαφορά ότι η λεπίδα της μπορεί να αναπληρωθεί.

Με μεταλλική λαβή και το σήμα της Bluebeards Revenge χαραγμένο με laser.

Τo δίκοπο ξυράφι δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία. 

Τεχνικά

Αυτό το ξυράφι χρησιμοποιεί δύο κανονικές διπλές λεπίδες ξυραφιών, που είναι άμεσα διαθέσιμα στα περισσότερα σούπερ μάρκετ αλλά και online.

Το σημαντικό είναι να λυγιστούν στο μισό πριν από την εισαγωγή στη θήκη. Μία αρκετά εύκολη διαδικασία αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

1) Με τη λεπίδα ακόμα στη συσκευασία του, λυγίστε το προσεκτικά κατά μήκος μέχρι να ασφαλίσει η λεπίδα. Ανοίξτε το περιτύλιγμα και τοποθετήστε το προς τη μία πλευρά.

2) Ανοίξτε το επάνω μέρος του αρθρωτού καλύμματος του ξυραφιού μέχρι να είναι εντελώς πίσω.

3) Χωρίστε τη συγκράτηση της λεπίδας, ώστε το ξυράφι να διασπαστεί ουσιαστικά σε τρία μέρη.

4) Αφαιρέστε προσεκτικά το ήμισυ της λεπίδας που προηγουμένως σπάσατε στη μέση και τοποθετήστε την έναντι των καρφιτσών στερέωσης.

5) Κλείστε προσεκτικά το άλλο μισό του υποδοχέα λεπίδας πάνω στη λεπίδα, μέχρι οι καρφίτσες στερέωσης να βρίσκονται στις σωστές τρύπες. Αν η λεπίδα κινείται ελαφρώς σε αυτό το σημείο, στη συνέχεια, απλώς πιέστε τη ελαφρά πίσω στη θέση της (αλλά όχι με τα δάχτυλά σας). Πιέστε το αρθρωτό κάλυμμα ώστε ένα μικρό τμήμα της άκρης της λεπίδας να φαίνεται κανονικά.

6) Συγχαρητήρια, τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ξύρισμα.

Κατασκευαστής Όχι
Τύπος Όχι
Χρώμα Όχι
Μέγεθος Όχι
Τύπος Μαλλιών Όχι

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Αξιολογείτε το: BBR Cut-Throat Razor

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια 6 αστέρια 7 αστέρια 8 αστέρια 9 αστέρια 10 αστέρια
Χρηστικότητα
Τιμή
Τεχνική
Χρώμα

Η καταβολή του αντιτίμου των παραγγελθέντων προϊόντων γίνεται α) με χρέωση οποιασδήποτε από τις κάρτες (τύπου Visa, Mastercard ή Euroline) κατόπιν σχετικής εντολής του Κατόχου,β) με κατάθεση του αντιτίμου της αγοράς σε τραπεζικό λογαριασμό της The art of colour, γ) είτε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προιόντων.

Πιστωτική κάρτα

Εφόσον γίνει επιλογή της εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας τα ελάχιστα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας (είδος αυτής, αριθμός της, ημερομηνία λήξης ισχύος της και τα 3 τελευταία ψηφία στο πίσω μέρος της κάρτας CVV ή CVC), θα διαβιβαστούν σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επιλογής της The art of colour (Συνεργαζόμενη Τράπεζα) προκειμένου να ελεγχθεί η εγκυρότητά τους και να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η συναλλαγή σας. Η The art of colour απαγορεύεται να αποθηκεύει, είτε ηλεκτρονικά είτε εγγράφως, στοιχεία που σχετίζονται με τον αριθμό εξακρίβωσης της αυθεντικότητας της Κάρτας του Κατόχου (CVV/VISA ή CVC/MC).

Κατάθεση σε τράπεζα

Η κατάθεση/έμβασμα γίνεται σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της The art of colour με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της:

  • Eurobank IBAN: GR2802600170000610200284823
  • Alpha IBAN: GR0601401510151002320002974
  • Ethniki IBAN: GR0201101050000010544088536
  • Peiraus Bank IBAN: GR6501720920005092030872151

Αντικαταβολή

Η πληρωμή με αντικαταβολή θα γίνεται με μετρητά κατά τον χρόνο παράδοσης των προιόντων. Σημειώνεται ότι δεν είναι δυνατή η αντικαταβολή για αγορά άνω των 500 ΕΥΡΩ.

Σύγκριση Προϊόντων

Δεν έχετε προϊόντα για σύγκριση

8