Blondher Velvet Hair Bleaching Cream 180 ml
Κρέμα αποχρωματισμού για ολικό αποχρωματισμό και διόρθωση χρώματος.
Εως 7 επίπεδα αποχρωματισμού.
Απαλή λευκή κρέμα.
Για ολικό αποχρωματισμό , καθαρισμό χρώματος και εφαρμογή πάνω στο χρώμα για απαλό αποτέλεσμα.
Εφαρμογή : Free hand και αλουμινόχαρτο.
Ανάμιξη: 1:2 εως 1:4 με PBF οξυζενέ 10/20/30 βαθμών
B-PLEX
Χρόνος παραμονής : Από 30 εως 45 λεπτά (ελέγχοντας μετά το πρώτο 20λεπτο)
Περιγραφή | Κρέμα αποχρωματισμού για ολικό αποχρωματισμό και διόρθωση χρώματος. Εως 7 επίπεδα αποχρωματισμού. Απαλή λευκή κρέμα. Για ολικό αποχρωματισμό , καθαρισμό χρώματος και εφαρμογή πάνω στο χρώμα για απαλό αποτέλεσμα. Εφαρμογή : Free hand και αλουμινόχαρτο. Ανάμιξη: 1:2 εως 1:4 με PBF οξυζενέ 10/20/30 βαθμών B-PLEX Χρόνος παραμονής : Από 30 εως 45 λεπτά (ελέγχοντας μετά το πρώτο 20λεπτο) |
Κατασκευαστής | PROFESSIONAL BY FAMA |
Τύπος | Κρέμα |
Χρώμα | Όχι |
Μέγεθος | Όχι |
Τύπος Μαλλιών | Όλα |
Η καταβολή του αντιτίμου των παραγγελθέντων προϊόντων γίνεται α) με χρέωση οποιασδήποτε από τις κάρτες (τύπου Visa, Mastercard ή Euroline) κατόπιν σχετικής εντολής του Κατόχου,β) με κατάθεση του αντιτίμου της αγοράς σε τραπεζικό λογαριασμό της The art of colour, γ) είτε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προιόντων.
Εφόσον γίνει επιλογή της εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας τα ελάχιστα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας (είδος αυτής, αριθμός της, ημερομηνία λήξης ισχύος της και τα 3 τελευταία ψηφία στο πίσω μέρος της κάρτας CVV ή CVC), θα διαβιβαστούν σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επιλογής της The art of colour (Συνεργαζόμενη Τράπεζα) προκειμένου να ελεγχθεί η εγκυρότητά τους και να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η συναλλαγή σας. Η The art of colour απαγορεύεται να αποθηκεύει, είτε ηλεκτρονικά είτε εγγράφως, στοιχεία που σχετίζονται με τον αριθμό εξακρίβωσης της αυθεντικότητας της Κάρτας του Κατόχου (CVV/VISA ή CVC/MC).
Η κατάθεση/έμβασμα γίνεται σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της The art of colour με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της:
Η πληρωμή με αντικαταβολή θα γίνεται με μετρητά κατά τον χρόνο παράδοσης των προιόντων. Σημειώνεται ότι δεν είναι δυνατή η αντικαταβολή για αγορά άνω των 500 ΕΥΡΩ.
Δεν έχετε προϊόντα για σύγκριση